Traineeship

De ontwikkelingen en de behoefte van bedrijven om te kunnen ontwikkelen hebben een sterke invloed op de vraag naar personeel. Om in te kunnen spelen op deze veranderende vraag in de markt is maatwerk nodig. Naar generalisten is geen vraag meer. Waar uw opdrachtgever steeds meer van u verwacht, verwacht u dat van uw medewerkers. Acsens heeft hiervoor een programma ontwikkeld. Het traineeship van Acsens is geschikt voor functies variërend van VMBO tot WO opgeleid talent.

Wij slaan een brug tussen gemotiveerd jong talent en onze opdrachtgevers.

Het doel van Acsens is om een brug te slaan tussen gemotiveerde jonge talenten en onze opdrachtgevers. Zij brengen nieuwe (theoretische) kennis, komen met frisse ideeën en zorgen voor inventieve oplossingen. Samen met Acsens neemt u de functie-eisen en wensen door. Dit bepaalt of een functie daadwerkelijk door middel van een traineeship ingevuld kan worden. Een nadere bepaling van het type persoon dat u zoekt wordt opgenomen in een competentieprofiel. Vervolgens zal gekeken worden welke vooropleidingen het beste aansluiten. Wanneer deze gegevens bekend zijn kijken we, door middel van een ‘fit-gap’ analyse, naar hetgeen ontbreekt aan (essentiële)kennis en hoe deze kennis in praktijk of theorie het beste opgedaan kan worden door een trainee.

Dienstverlening

Op het moment dat het competentieprofiel en de ‘fit–gap’ analyse is gemaakt zal Acsens de opzet en contouren van het traineeship opstellen. Dit is tevens het vertrekpunt van onze werving. Als opdrachtgever kunt u vervolgens zelf bepalen op basis van welke dienstverlening u het traineeship wil insteken. Bijvoorbeeld met detacheren, zo belegt u de werkgeversrisico’s gedurende het traineeship bij Acsens en behoud u flexibiliteit. Middels een éénmalige werving en selectie fee bent u in de gelegenheid de kandidaat direct in eigen dienst te nemen. In beide gevallen zal Acsens u als opdrachtgever faciliteren in de juiste contract- en opleidingsovereenkomsten. Voor een succesvol traject is begeleiding van groot belang. Acsens heeft gecertificeerde loopbaancoaches in dienst die professionele ondersteuning kunnen bieden gedurende het traineeship.

Meer weten over de mogelijkheden van het Traineeship?

Neem contact op met één van onze recruitment consultants. U kunt ons bereiken op 0228 712 380.

Ik wil graag in contact met Acsens Personeel

Acsens Personeel

Altijd in contact

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

30 november 2018 Acsens nieuwsbrief November

29 oktober 2018 Acsens nieuwsbrief Oktober

Complete nieuwsoverzicht