7 juni 2018

Even voorstellen……….

Maandag 7 mei ben ik gestart als Recruitment consultant bij Acsens. Een beetje gekke dag om te starten, maar dat komt omdat ik pas 6 mei terugkwam van mijn huwelijksreis.

Ik heb de studie Commerciële Economie afgerond en in mijn duale studie al kennisgemaakt met de uitzend- en recruitmentbranche. Na mijn studie ben ik eerst wat anders gaan doen, maar uiteindelijk toch weer deze branche in gerold.

In mijn functie als Recruitment consultant vind ik de gesprekken het leukst. Er samen met zowel een kandidaat of klant achter komen waar de wensen en behoeftes liggen en ze ook uit te dagen om anders te denken.

De afgelopen zes jaar heb ik gewerkt voor een bureau in Amsterdam dat zich focust op studenten en jong talent. Waar ik begon als Recruiter voor veelal uitzendopdrachten heb ik me de laatste twee jaar met name ingezet op de werving & selectie van starters. En met veel plezier.

Maar vervolgens kwam Acsens voorbij. Een bureau in mijn regio, met klanten uit mijn regio en met name kandidaten uit mijn regio. Een bureau waar wordt gekeken naar de ambities van kandidaten en klanten en ze op basis daarvan bij elkaar brengt.

De ambities van Acsens en van mij sluiten naadloos op elkaar aan, daarom zijn wij een goede match!

7 juni 2018

Ik heb een vraag

Acsens Personeel

Altijd in contact

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

21 mei 2024 Medewerker in beeld: Danny Potter

26 januari 2023 Acsens in beeld: Charlotte

Complete nieuwsoverzicht