Over Acsens

Wie is Acsens?

Acsens Personeel is sinds 2008 actief in personeelswerving. Wij ondersteunen en faciliteren bedrijven in alle facetten bij het werven, selecteren en aanstellen van personeel. Met aandacht voor kandidaat en de klant hanteren wij een resultaatgerichte aanpak.

Recruitment is onze core business. Wij zien het werven en selecteren van goede gekwalificeerde professionals en talenten als vak. Een vak waarin de recruitment consultants van Acsens specialist zijn. Wij zijn bovenmatig geïnteresseerd in mensen en organisaties. Wij geloven in een persoonlijke benadering, staan stil bij de harde- maar des te meer bij de zachte criteria, gaan niet over één nacht ijs en zien de mensen die wij selecteren als visitekaartje van onze organisatie. Onze kernwaarden zijn: flexibel, bevlogen, aandacht, uitdagen. Dit blijkt uit alles wat wij doen.

Of u nu een medewerker zoekt voor tijdelijke ondersteuning, een project of iemand die u uiteindelijk in dienst wilt nemen, wij vinden de juiste mensen die u zoekt. Acsens Personeel bemiddelt en begeleidt kandidaten die zowel praktisch als theoretisch zijn geschoold waarbij wij ons in het bijzonder richten op vacatures en kandidaten met een (voor)opleiding op MBO/HBO+ niveau.

Kracht

Onze kracht ligt in de grote directe betrokkenheid van onze consultants. We werken transparant, denken in oplossingen en hanteren een nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit. Door de vanzelfsprekende zaken buitengewoon goed te doen en onze kennis te delen, dragen wij bij aan een blijvend resultaat bij onze opdrachtgevers.

Visie

Wij geloven dat kennis geen macht is, maar een kracht. Een kracht om anderen te helpen, zowel op proces als persoonlijk niveau. Beide in het teken van het waarmaken van ambities. Acsens is fris, open, verhelderend en energiek. Van Acsens mag u verwachten dat hoog opgeleide recruitment consultants aanwezig zijn en dat onze diensten die geleverd worden, meerwaarde bieden aan uw organisatie.

 

Kasia den Broeder
Eigenaar / Recruitment Specialist

  Acsens Personeel

  Altijd in contact

  Ja, ik blijf graag op de hoogte!

  Nieuws

  4 juli 2024 Medewerker in beeld: Marita Ahmetaj

  21 mei 2024 Medewerker in beeld: Danny Potter

  Complete nieuwsoverzicht