Uitzenden en Detacheren

U bent op zoek naar gekwalificeerde professionals voor bepaalde tijd of naar flexibel inzetbaar personeel. Dit kan zijn naar aanleiding van projecten, piekmomenten, (ziekte)verlof of een wijziging binnen het proces. Acsens zorgt met uitzenden en detacheren voor passende oplossingen voor uw problemen. Als opdrachtgever borgt u hiermee de continuïteit van het proces, behoudt u flexibiliteit en betaalt u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Na de opdracht heeft u geen verdere verplichtingen.

Hoe werkt het?

Uitzenden biedt u als opdrachtgever veel flexibiliteit. Acsens gaat een uitzendovereenkomst aan voor de duur van de opdracht. Dit betekent dat u als opdrachtgever per dag de overeenkomst kunt opzeggen, de medewerker daarentegen ook. Detacheren betekent over het algemeen een samenwerking voor langere tijd, waarbij er een duidelijke vakinhoudelijke en persoonlijke match moet zijn. Doorgaans heeft Acsens een contract met deze medewerkers. Wanneer dit nog niet het geval is gaan wij deze bij aanvang van de opdracht aan. Tevens dragen wij bij aan de verdere ontwikkeling van deze medewerkers door middel van vakinhoudelijke cursussen en trainingen.

Van tijdelijk naar ‘vast’

De dienstverlening van uitzenden en detacheren wordt vaak als hybride vorm gebruikt om de medewerker na een bepaalde tijd in eigen dienst te nemen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u op het moment geen duidelijk beeld heeft van de toekomstige ontwikkelingen binnen uw afdeling en organisatie, of wanneer uw huidige medewerker voor langere tijd niet aan het arbeidsproces kan deelnemen en de kans op terugkeer gering is.

Meer weten over de mogelijkheden van Uitzenden & Detacheren?

Neem contact op met één van onze recruitment consultants. U kunt ons bereiken op 0228 712 380.

Ik wil graag in contact komen met Acsens Personeel

Acsens Personeel

Altijd in contact

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

21 mei 2024 Medewerker in beeld: Danny Potter

26 januari 2023 Acsens in beeld: Charlotte

Complete nieuwsoverzicht