Werving & Selectie

Acsens Personeel ondersteunt en faciliteert u in alle facetten bij het werven, selecteren en aanstellen van de juiste persoon. Met aandacht voor mens en organisatie hanteren wij een resultaatgerichte aanpak.

Weten wat nodig is en waarom

Een grondige inventarisatie van de vacature, de organisatie en werkomgeving resulteert in het helder in kaart brengen van wensen en behoeften. In gezamenlijkheid stellen wij de kerncompetenties vast welke belangrijk zijn voor het uitvoeren van de functie. Na deze inventarisatie maken wij samen met u afspraken over het proces en de doorlooptijd.

Het werven en selecteren van kandidaten

Publicatie en zichtbaarheid van uw vacature kunt u aan ons toe vertrouwen. Naast ons eigen netwerk met kandidaten mag u verwachten dat wij de markt proactief benaderen via jobsites, social media, extra ingekochte advertentieruimte en netwerk activiteiten. Na een eerste selectie op de criteria die zijn afgesproken mag u verwachten dat wij middels de STARR-methodiek een interview houden met de kandidaat. Desgewenst kunnen wij aansluitend verschillende assessments afnemen. De uitkomsten hiervan worden door een recruitment consultant van Acsens in een interview geëvalueerd. De uiteindelijk door ons geselecteerde kandidaten bespreken wij graag persoonlijk met u. Wanneer dit leidt tot een kennismakingsgesprek verzorgt Acsens het tot stand komen van de afspraak. Indien gewenst kan de recruitment consultant van Acsens aanwezig zijn om zodoende het gesprek naderhand te evalueren. Op het moment dat u overtuigd bent van een kandidaat staan wij u bij in het tot stand komen van een aanbieding dan wel het aanstellen van de kandidaat binnen uw organisatie. Bij een succesvolle match plant de recruitment consultant van Acsens een afspraak in om samen met u het traject, de verwachtingen en ontwikkeling van de nieuwe medewerker te evalueren.

Meer weten over de mogelijkheden van Werving & Selectie?

Neem contact op met één van onze recruitment consultants. U kunt ons bereiken op 0228 712 380.
Ik wil graag in contact met Acsens Personeel

Acsens Personeel

Altijd in contact

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

26 januari 2023 Acsens in beeld: Charlotte

25 november 2022 Sollicitatieprocedure van 18 maanden en 6 rondes: is dat nog wel van deze tijd?  

Complete nieuwsoverzicht