Referenties

“Sinds anderhalf jaar werk ik nauw samen met de professionals van Acsens in het vinden van de geschikte medewerkers voor Bayer Crop Science in Enkhuizen. Zij weten onze wensen en eisen goed te vertalen naar het profiel waaraan de kandidaat moet voldoen. Wij stellen hier hoge eisen aan en ontvangen dan ook alleen passende voorstellen van hen. Bij twijfel zullen ze geen voorstel doen.

De bereikbaarheid van mijn contactpersonen is uitstekend en ook valt het op dat de overdracht van werk goed geregeld is. Afspraak is afspraak en de communicatie is strak, correct en professioneel geregeld. Ik ben zeer tevreden over Acsens als partner van Bayer.”

Leon van Tuijl, manager afdeling Treat&Pack, Bayer Crop Science

“Acsens is een betrouwbare partner, zij luisteren goed wat de behoefte is en denken met je mee voor zowel vast als tijdelijk personeel. Ik ervaar het contact met Acsens altijd als plezierig, door heldere en duidelijke communicatie waarin duidelijke afspraken te maken zijn. Acsens stelt ook niet iedereen voor, maar profielen die er toe doen, wat voor mij echt ontzorgt.”

Jiska Andeweg, Corporate Recruiter, Hessing SuperVers


“Persoonlijk en Professioneel: dát weten ze bij Acsens goed te combineren. Inmiddels weten zij wat ik belangrijk vind in een kandidaat, niet alleen de harde eisen maar zeker ook de soft skills. Past hij/zij in ons team, welke wensen heeft de kandidaat én ik als opdrachtgever?,  dat zoeken ze goed uit. En lukt het onverhoopt niet (zo snel), ook dan krijg je een reactie. Een “nee, nog niet” geeft ook veel duidelijkheid.

Meedenken hoe het wel kan lukken, de persoonlijke “touch” voel je en hoor ik ook terug van de kandidaten.  De afhandeling van de dienst, van opdracht tot facturatie loopt vlekkeloos. Daarbij is het hele team gedreven in hun werk en tonen ze oprechte interesse in mijn werk, zo krijgen hun namen een gezicht en zie ik ze graag weer “live” als het weer kan.”

Carlien van der Vlugt, directrice, Gevelned & Colorned

“Voor de vacature Secretariaat/Orderverwerker wist Acsens voor ons de juiste persoon te vinden. Het was prettig schakelen en fijn om te zien dat ze zeer begaan waren met de kandidaat.  Acsens bedankt en bij nieuwe vacatures zal er zeker aan jullie gedacht worden!”

 Jeroen Jansen, teamleider binnendienst, Barcol-Air

“Al 5 jaar maken wij -naar volle tevredenheid- regelmatig gebruik van de diensten van Acsens Personeel. Door de kennis en kunde van de consultants, die goed meedenken met de klant en de grondige screening van nieuwe kandidaten voor zij op gesprek gaan bij een klant, gebeurt het maar zelden dat een kandidaat niet matcht. Diverse tijdelijke krachten via Acsens Personeel zijn inmiddels in vaste dienst bij Hem Zaden BV of Hem Genetics Research BV.”

Nannette Singer, HR manager,  Hem Zaden BV & Hem Genetics Research BV

 

Acsens Personeel

Altijd in contact

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

26 januari 2023 Acsens in beeld: Charlotte

25 november 2022 Sollicitatieprocedure van 18 maanden en 6 rondes: is dat nog wel van deze tijd?  

Complete nieuwsoverzicht