1 juni 2018

Even voorstellen….

 

Ik ben Lieke Druijf en ben op 1 mei gestart bij Acsens in Wognum als Recruitment consultant voor drie dagen in de week. Zelf woon ik in Zwaag met mijn vriend Jordi en dochter Feline van 1,5 jaar.

Voordat ik het recruitment vak in ben gegaan werkte ik als Accountmanager in de mode branche. Na een aantal jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik voor mijzelf gaan bedenken wat ik graag zou willen.

Ik kwam erachter dat ik graag wat voor mensen wil betekenen en het leuk vind om relaties op te bouwen. De functie als Consultant sprak mij erg aan en inmiddels werk ik nu al 3,5 jaar als Recruitment consultant.

De afwisseling vind ik erg leuk, contact met klanten en met krachten zorgen elke keer weer voor interessante gesprekken. Daarnaast houd ik mij bezig met werven van kandidaten, commerciële aspecten en administratieve zaken.

Bij Acsens ben ik erg warm ontvangen en voelde ik mij meteen op mijn gemak. Het is een gezellige groep collega’s en er wordt met elkaar hard gewerkt aan mooie resultaten. Voor mij is Wognum heerlijk dichtbij en ik ga zelfs weleens op de fiets bij mooi weer.

Ik heb veel zin in mijn tijd bij Acsens!

1 juni 2018

Ik heb een vraag

Acsens Personeel

Altijd in contact

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

4 juli 2024 Medewerker in beeld: Marita Ahmetaj

21 mei 2024 Medewerker in beeld: Danny Potter

Complete nieuwsoverzicht