21 mei 2024

Medewerker in beeld: Danny Potter

Hoe ben je in contact gekomen met Acsens?

Opzich een grappig verhaal eigenlijk. Ik was zoekend naar werk en daarbij om me heen aan het kijken wat er allemaal is aan vacatures, toen plots één van mijn vrienden zei dat je ook kan opgeven op de overheid site werk.nl. Dit had ik diezelfde avond gedaan. Ik had alleen niet verwacht al meteen de dag erna te worden opgebeld door Acsens met een mooi aanbod. In het gesprek begon ik door te krijgen dat dit dus via die site was en dat er meteen een hit was, maar dan heel snel.

Je bent via Acsens bemiddeld naar werk. Waar werk je nu en wat houdt jouw functie in?

Ik werk nu voor Bayer Enkhuizen en mijn functie is Assistant Lab Technician Seed Tech & Product Research. Mijn rol is erg divers in het bedrijf, want het zijn 3 onderdelen binnen het bedrijf waardoor ik met seed tech veelal onderzoek/ontwikkeling doe van verschillende coatings en met product naar de groei processen van planten kijk. Met research wordt er meer de attentie gezet op de data vanuit de productie om erop in te spelen. In deze rollen groeide ik naarmate dit jaar al erg en is er veel vrijheid en mogelijkheid om zelf keuzes te maken.

In hoeverre heeft Acsens jouw wensen m.b.t. werk kunnen realiseren?

Er werd geluisterd naar mijn wensen en van te voren werden nog extra tips gegeven om vooraf in te verdiepen voor het eerste gesprek. Dit waren natuurlijk de standard tips zoals het inlezen in wat het bedrijf allemaal doet, maar ook van te voren de contact personen die op het gesprek aanwezig waren opzoeken om meer over de functie te weten te komen en de persoon om nog meer aansluiting te vinden. Dat Acsens een geschiedenis heeft met Bayer werkt ook in het voordeel met de mensen die er via Acsens nu vast in dienst werken. Dit geeft voor mij ook realistische toekomst vooruitzichten.

Hoe heb je de contacten met Acsens en de algehele bemiddeling ervaren?

Het contact en de bemiddeling ging erg menselijk en er werd zeer positief over mij beoordeeld vanuit het bedrijf wat ook erg fijn natuurlijk is om te horen als je er nog maar net begint. Omdat het bedrijf een geschiedenis heeft met Acsens zijn afspraken maken ook erg makkelijk en wordt er ook ruim de tijd voor genomen.

Welke tips heb je voor Acsens?

Misschien is het voor toekomstige sollicitanten bij Bayer goed om te weten dat het team bestaat uit heel veel verschillende afkomsten en Engels veel wordt gesproken. Het is wel handig als je redelijk Engels kunt spreken/ verstaan.

 

21 mei 2024

Ik heb een vraag

Acsens Personeel

Altijd in contact

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

21 mei 2024 Medewerker in beeld: Danny Potter

26 januari 2023 Acsens in beeld: Charlotte

Complete nieuwsoverzicht