4 juli 2024

Medewerker in beeld: Marita Ahmetaj

Hoe ben je in contact gekomen met Acsens?

Ik was op zoek naar een baan en toen zag ik de vacatures op de website van Acsens. Ik had mij toen gelijk ingeschreven en ben dezelfde dag teruggebeld.

Je bent via Acsens bemiddeld naar werk. Waar werk je nu en wat houdt jouw functie in?

Ik werk op dit moment bij Core-Teq Europe B.V.  Dat is een metaal verwerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige rollers, assen en cilindrische onderdelen voor verschillende marktsegmenten van de maakindustrie. Mijn werkzaamheden omvatten financiële en HR gerelateerde zaken.

In hoeverre heeft Acsens jouw wensen m.b.t. werk kunnen realiseren?

Ik heb 28 jaren in een melk verwerkingsbedrijf gewerkt in de functie van financieel administratief /hr, waarvan 22,5 jaren op de financiële afdeling en 5,5 jaren op de pz/hr afdeling. Vanwege mijn verhuizing naar Nederland heb ik mijn oude baan vaarwel gezegd, en de zoektocht in Nederland gestart. Toen Core-Teq op korte termijn naar  iemand zocht voor de ondersteuning op de financiële afdeling, belde Acsens mij op met de vraag of ik interesse had. Het bleek een combinatie te zijn van beide functies. Naast administratieve werkzaamheden ook een stukje HR. Dat is perfect! Heel afwisselend! Ik ben heel blij dat Acsens mij hiervoor heeft benaderd.

Hoe heb je de contacten met Acsens en de algehele bemiddeling ervaren?

Vanaf het begin kan ik zeggen dat het contact met Acsens heel goed is geweest.  Het bureau heeft mij goed voorgedragen bij Core-Teq en uiteraard ook voorbereid op het gesprek naar het bedrijf toe. Bij het tekenen van het contract hebben zij het contract in details uitgelegd. Wat het betekent voor mij, in welke fase ik zit, mijn rechten en plichten; kortom ze waren duidelijk. Evaluatie gesprekken gaan goed; binnenkort ga ik mijn derde evaluatie gesprek tegemoet. Tot nu toe is er regelmatig contact (via de telefoon, mail ) met het bureau.

Welke tips heb je voor Acsens?

Ik ben tot nu toe heel tevreden met de manier hoe het gaat. Het personeel van Acsens is naast zakelijk ook heel hartelijk, enthousiast, empathisch, ze stralen goede energie uit. Ze doen hartstikke hun best om een geschikte baan voor je te vinden. Dat heb ik inmiddels ervaren. Ik kan tenslotte als tip geven: ga zo door Acsens!

 

4 juli 2024

Ik heb een vraag

Acsens Personeel

Altijd in contact

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

4 juli 2024 Medewerker in beeld: Marita Ahmetaj

21 mei 2024 Medewerker in beeld: Danny Potter

Complete nieuwsoverzicht