19 december 2019

Acsens in beeld: Kasia

In deze terugkerende rubriek vertellen wij graag wat meer over de mensen van Acsens. Wie zijn zij en wat drijft hen? Aan de hand van vijf vragen stellen zij zich voor. Vandaag is het de beurt aan Kasia.

Kan je iets meer over jezelf vertellen?

Mijn naam is Kasia en ik werk al heel wat jaren in de arbeidsbemiddeling en heb bij verschillende uitzendorganisaties gewerkt alvorens ik bij Acsens ben gestart als teammanager. In mijn vrije tijd ben ik veel onderweg naar verschillende sportclubs, waar mijn twee zonen fanatiek trainen. Zelf ben ik sinds een paar jaar een scheidsrechter bij waterpolo. Daarbij kook en bak ik graag en houd ik van reizen en actieve vakanties met mijn gezin.

Wat vind jij zo leuk aan jouw baan als recruitment consultant?

Het allerleukste aan de baan van recruiter is het samenbrengen van de wensen van kandidaten en klanten. Om op zo’n manier onze relaties te helpen met het waarborgen van de bedrijfsvoering en de nodige groei binnen de organisaties mogelijk te maken. Daarnaast; niks is zo fijn als iemand aan zijn droombaan te helpen, dat willen we allemaal!

Sinds wanneer werk jij bij Acsens en wat is de reden dat jij voor Acsens hebt gekozen?

Bij Acsens krijg ik de kans om zelf de koers uit te stippelen en er samen met mijn team een succes van te maken. Werken bij Acsens betekent voor mij dat ik creatief om kan gaan met mijn vak door bijvoorbeeld zelf na te denken over arbeidsmarktcommunicatie en sponsoring.

Wat wil je graag met/bij Acsens bereiken?

Ik wil onze positie als een serieuze uitzendpartij nog verder versterken. Ik ben er trots op dat wij een gelijkwaardige gesprekspartner zijn voor onze klanten op het gebied van personeel. Daarnaast wil ik mijn teamleden helpen zich verder te ontwikkelen.

“Niks is zo fijn als iemand aan zijn droombaan
helpen, dat willen we allemaal!

 

Wat is jouw tip aan de arbeidsmarkt?

De markt is erg gespannen op dit moment; het is een uitdaging om goede kandidaten te vinden en te binden. Daar moeten wij als bureau moeite voor willen doen. Maar dat betekent ook dat organisaties moeten gaan inzien hoe belangrijk het is om de schaarse kandidaten te triggeren om juist bij hun te komen werken.

Houd onze site in de gaten voor meer leuke nieuwsberichten en volg Kasia en Acsens via LinkedIn.

 

Eerdere interviews in deze serie:

19 december 2019

Ik heb een vraag

Acsens Personeel

Altijd in contact

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

21 mei 2024 Medewerker in beeld: Danny Potter

26 januari 2023 Acsens in beeld: Charlotte

Complete nieuwsoverzicht