6 januari 2021

Medewerker in beeld: Gijs Hulskemper

In deze terugkerende rubriek vertellen wij graag wat meer over de mensen van Acsens. Niet alleen de medewerkers, maar ook de opdrachtgevers en kandidaten. Vandaag is het de beurt aan Gijs Hulskemper.

Kan je iets meer over jezelf vertellen?

Ik ben Gijs, woonachtig in Edam samen met mijn vriendin, dochter van 1,5 en kat Silly. Ik ben begonnen bij Netwerk VSP (tegenwoordig Spotta) als magazijnmedewerker. Via een aantal opleidingen ben ik opgeklommen naar Teamleider. Na 15 jaar vond ik het mooi geweest en ben ik er een jaar tussenuit geweest om een mooie wereldreis te maken. Na die reis heb ik kort op Schiphol gewerkt als assistent Supervisor bij een groot Cargo bedrijf, maar na 10 maanden wilde ik van de 5-ploegendienst af.

Gelukkig kwam er per toeval een andere baan op m’n pad. Ik ging aan de slag als Teamleider op de bewerking en verpakkingsafdeling van Primus Wafer Paper bv. Dit bedrijf produceert ouwel, ook wel eetpapier genoemd. Ik heb hier 2,5 jaar met veel plezier gewerkt. Maar het reizen begon toch weer te kriebelen en dus heb ik ontslag genomen en ben ik met mijn vriendin 3 maanden naar Australië geweest. Na deze reis wilde ik per se dichter bij huis werken i.v.m. de geboorte van mijn dochter. Helaas was er geen leidinggevende functie te vinden in de buurt en ben ik weer aan de slag gegaan als magazijnmedewerker, bij Yusen Logistics. Door Corona-situatie hield het werk hier voor mij op en ben ik via Acsens terecht gekomen bij Bayer in Enkhuizen.

Vertel eens iets over jouw nieuwe baan.

Bij Bayer Crop Sience krijgen wij groentezaden van over de hele wereld binnen. Deze zaden worden geschoond, behandeld, verpakt en weer verkocht. Ik ben als Teammanager verantwoordelijk voor de verpakkingsafdeling. We hebben 13 verschillende machines staan die zaden kunnen verpakken op gewicht, aantal of volume. En in zakken (groot/ klein) of blikken. Ik stuur 2 direct en 22 indirect reports aan. Best een grote groep dus.

“Ik heb te maken met verschillende culturen binnen mijn team, wat het aansturen interessant en leuk maakt.

 

Wat maakt het werken als teamleider bij Bayer zo mooi?

Het klinkt heel cliché, maar geen dag is hetzelfde. Ik heb te maken met verschillende culturen binnen mijn team, wat het aansturen interessant en leuk maakt. Daarbij is het product waar ik dagelijks mee werk nieuw voor mij, waar ik dan weer mijn motivatie uit kan halen om het product en het proces te leren kennen. Dit maakt het werken in deze rol bij Bayer zo mooi voor mij.

Hoe heb je de bemiddeling door Acsens ervaren?

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Ik ben met open armen ontvangen en continu op de hoogte gehouden van de vorderingen tijdens mijn sollicitatieproces. Er was zeer goede en heldere communicatie, wat mij een goed gevoel gaf.

Houd onze site in de gaten voor meer leuke nieuwsberichten en volg Acsens via LinkedIn.


Eerdere interviews in de serie “In Beeld” met de medewerkers van Acsens:

6 januari 2021

Ik heb een vraag

Acsens Personeel

Altijd in contact

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

21 mei 2024 Medewerker in beeld: Danny Potter

26 januari 2023 Acsens in beeld: Charlotte

Complete nieuwsoverzicht