15 juni 2022

Acsens in beeld: Susanne

In deze terugkerende rubriek vertellen wij graag wat meer over de mensen van Acsens. Wie zijn zij en wat drijft hen? Aan de hand van vijf vragen stellen zij zich voor. Vandaag is het de beurt aan onze nieuwe collega Susanne.

Kan je iets meer over jezelf vertellen?

Mijn naam is Susanne Kok, 22 jaar en kom uit het mooie dorp Lutjebroek waar ik al mijn hele leven woon met mijn ouders. Na mijn Mbo-opleiding ben ik aan het werk gegaan als financieel administratief medewerker en was ik vooral bezig met boekhouding. Echter ben ik er achter gekomen dat ik meer de commerciële richting op wil, waarbij contact met de mens centraal staat. In mijn vrije tijd ben ik actief bezig met wielrennen, schaatsen of andere leuke sporten. Deze geven mij onwijs veel energie! Daarnaast doe ik in het weekend vaak een drankje en dansje.

Wat vind jij zo leuk aan jouw baan als recruitment consultant?

Wat ik leuk vind als Recruitment Consultant is dat je echt iets kan betekenen voor een kandidaat en je hem/haar een duwtje in de richting kan geven naar een mooie carrière. Door de kandidaat tijdens het hele traject te begeleiden, van sollicitatie tot plaatsing, zit er veel afwisseling in het werk.

Sinds wanneer werk jij bij Acsens en wat is de reden dat jij voor Acsens hebt gekozen?

Sinds juni 2022 ben ik werkzaam bij Acsens. Tijdens mijn sollicitatieprocedure sprong Acsens er echt uit bij mij. Dit omdat zij echt het verschil kunnen maken ten opzichte van andere bureaus. De persoonlijke aandacht en het kleinschalige en hechte team spraken mij dan ook gelijk aan. Door alle werknemers en werkgevers face-to-face te spreken kan je een goeie match maken en is de kans op een succesvolle bemiddeling hoog.

Wat wil je graag met/bij Acsens bereiken?

Bij Acsens zou ik graag mezelf willen ontwikkelen in het recruitmentvak. Sinds januari 2022 ben ik begonnen met het werken in de arbeidsbemiddeling en ik heb nog onwijs veel te leren. In september ga ik ook beginnen met de ARTRA-cursus.

“Soms kan iemand met de juiste instelling en leergierigheid meer voor een bedrijf betekenen dan iemand die alleen de juiste papieren heeft!


Wat is jouw tip aan de arbeidsmarkt?

Sta open voor een persoonlijk gesprek met een kandidaat die wellicht niet de juiste ervaring/opleiding heeft. Soms kan iemand met de juiste instelling en leergierigheid meer voor een bedrijf betekenen dan iemand die alleen de juiste papieren heeft.

Houd onze site in de gaten voor meer leuke nieuwsberichten en volg Susanne en Acsens via LinkedIn.


Andere interviews in deze serie:

*Inmiddels heeft Susanne haar carrière ergens anders voortgezet!

15 juni 2022

Ik heb een vraag

Acsens Personeel

Altijd in contact

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

26 januari 2023 Acsens in beeld: Charlotte

25 november 2022 Sollicitatieprocedure van 18 maanden en 6 rondes: is dat nog wel van deze tijd?  

Complete nieuwsoverzicht